Home
Nieuws
Prestaties
Competitie & Tournooi
Foto's
Contact
Prestaties

Het seizoen 2019-2020 hebben we met een 4e plaats afgesloten. Het was een seizoen met de nodige wisselingen in de teamsamenstelling. Kampioen zijn we niet geworden maar we hebben weer lekker gespeeld. 

Het seizoen 2018-2019 hebben we met een 4e plaats afgesloten. Het was een seizoen met de nodige wisselingen in de teamsamenstelling. Kampioen zijn we niet geworden maar we hebben weer lekker gespeeld. 

Het seizoen 2017-2018 hebben we helaas niet met een 1e plaats kunnen afsluiten, we zijn in de eindstand 2e geworden. Het was echter wederom een seizoen met een steeds wisselend team en weer heel veel plezier, daar gaat het toch om.

Het seizoen 2016-2017 hebben we helaas niet weer met een 1e plaats afgesloten. Het was wederom een seizoen met een steeds wisselend team en weer heel veel plezier, daar gaat het toch om.

Het seizoen 2015-2016 hebben we met een 1e plaats afgesloten. We hebben het weer gedaan! Het was wederom een seizoen met een steeds wisselend team maar we hebben het maar mooi gedaan, kampioen geworden!!

Het seizoen 2014-2015 hebben we wederom met een 3e plaats afgesloten. Het was zoals bij ons gebruikelijk weer een seizoen met ups en downs. Helaas hebben wij de eindpositie zoals vorig seizoen, kampioen worden, niet kunnen prolongeren. We hebben echter wel weer heel veel plezier gehad en daar gaat het toch uiteindelijk om.

Het seizoen 2013-2014 hebben we met een 1e plaats afgesloten. We hebben het geflikt ! Een seizoen met een zeer wisselend team, met ups en downs maar we hebben het maar mooi gedaan, kampioen geworden na een lange tijd, 2007 was de laatste keer.


MAAR:

We proberen om in de eerste plaats plezier te hebben in onze sport hoewel ons team op vrij hoog niveau heeft gespeeld.

Tegenstanders van welk niveau dan ook zijn altijd welkom om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen OF we komen bij jullie !

Al met al voldoende mogelijkheden om met plezier deze sport bij ons uit te oefenen.

In het verleden zijn we 6 x kampioen van de recreantencompetitie van Oost Nederland (Twente) geworden.
Als kampioen mag je dan naar de Nederlandse kampioenschappen. Onze hoogste notering daar was 4e van Nederland.
 
Met ingang van het seizoen 2008-2009 zijn we met een geheel "nieuw" team (een mix van het oude 1e en 2e team) gaan spelen. Dat seizoen hebben we afgesloten met een 2e plaats, best een heel goede prestatie.

HomeNieuwsPrestatiesCompetitie & TournooiFoto'sContact